realisatie nexxite

Interview Eric Marees

Eric Marees
Familie ik ben 18 jaar samen met Kirstin waarvan 8 jaar getrouwd, we hebben 2 kinderen, Lars van 9 en Anouk van 6 jaar, beide zijn wel op dezelfde dag jarig (18 juni).

Beroep ik ben sportdocent op het Stella Maris college te Meerssen

Clubs als speler nou, heb je even de tijd ;) Ik heb tot mijn 17e de jeugd van Heerenveen doorlopen, toen 3 jaar hoofdklasse bij Sneek, daarna zijn we verhuisd naar het zuiden en toen volgden
3 jaar EHC, 2 jaar Meerssen, 1 jaar Chevremont, 5 jaar RKSV Heer, 2 jaar Scharn (ik wilde even afstand nemen van het voetbal), 1 jaar RKHSV en een half jaar VV de Heeg.

Clubs als trainer 1,5 jaar Standaard (nu SCM), 1,5 jaar Sportclub 25, 1 jaar VV Schaesberg, 1 jaar Heidebloem en nu RKSV Heer. Daarbuiten ben ik 2 jaar lang jeugdtrainer geweest van MVV C1 en 4 jaar van Roda C1.

Hoe bevallen de eerste weken bij RKSV Heer prima, ik ben terug op het oude nest en werk met een leuke en talentvolle groep, ook het kader ben ik zeer tevreden over

Heb je al een goed beeld hoe de groep ervoor staat er is een goede mix van jong en oud, we zijn klaar voor de competitie, en de beker hebben we naar tevredenheid afgesloten. Alleen hadden we meer moeten scoren, dit heeft ons de poule-winst gekost

Wat is je verwachting van de competitie ik ga voor een top 3 notering met als uiteindelijk doel promotie naar de 3e klasse

Hoe verloopt de samenwerking binnen de club goed en naar tevredenheid. Met Rob Custers van het tweede elftal heb ik een prima samenwerking. De nieuwe keeperstrainer Erik Struffeler en ook Marc de masseur zijn erg gemotiveerd. Henk Aben regelt alles prima, alleen Jo "koek koek" Toennaer, de vlagger, mag wat mij betreft wat meer zijn vlag in lucht steken ;)

Wat kan er nog verbeterd worden bij Heer daar heb ik nog geen idee van, als ik kijk wat er op korte termijn allemaal gerealiseerd is dan leeft deze club echt, nieuwe tenues, de opknapbeurt van de tribune, etc. Super allemaal

Hobby's buiten voetbal fietsen en vissen
TV studio sport
Film The World's Fastest Indian
Muziek van top 40 tot smartlap
Eten heb vernomen dat er bij Heer illegaal biefstukken worden verhandeld, maar ik ben een alleseter en heb niet een speciale voorkeur
Drinken een lekker speciaal biertje op zijn tijd
Favoriete voetbalclub Ajax
Bijgeloof niet
Met wie zou je dag willen ruilen zou wel eens een dag een vrouw willen zijn

Aanvallen of verdedigen aanvallen
0-0 of 5-5 5-5
Bier of wijn bier
Blond of bruin blond
Math of Ger beide

Wat ik als laatste nog kwijt wil is dat ik er ontzettend veel zin in heb, we hebben een fantastische groep waar iedereen zijn belang in heeft. Ook de spelers die nu op het tweede spelen zal ik zoveel mogelijk volgen, want een goede teamprestatie doen we met zijn allen!