realisatie nexxite

Interview jeugdprins Raff I van de Sjraveleirs

Hoe heet je, waar woon je en wat zijn je hobby’s?
Mijn naam is Raff Essers, ik woon in de Atoomstraat 15 in Heer.
Mijn hobby's zijn voetballen, drummen, buiten spelen, metaaldetectoren en op de Playstation spelen.

Kom je uit een voetbalnest?
Ik kom niet uit een voetbalnest maar mijn oom Richard Willems speelt al 30 jaar bij Heer en heeft mij gemotiveerd.

Bij welk team speel je bij RKSV Heer, waar sta je in het veld en wat is je favoriete plek?
Ik speel in de E2 en mijn positie is achter in de verdediging maar ik zou het ook leuk vinden om in de spits te staan.

Wat is tot nu toe je beste actie, waar ben je goed in?
Mijn beste actie was een goal vanaf de middenlijn.

Wat is je favoriete speler en club?
De favoriete speler van mij is Pedro Rodriguez van FC Barcelona, mijn favoriete club is AJAX.

Wat is jouw grote droom?
Als grote droom hoop ik nog heel lang en met veel plezier bij Heer te mogen voetballen.

Waarin voel jij je het lekkerst, in een voetbalpak of prinsenpak?
Het lekkerst voel ik mij in het voetbalpak.

Hoe ben je als Prins gevraagd en hoe voelde dat?
Mijn vader en moeder (in overleg met de Sjraveleirs) hebben mij gevraagd of ik Prins van Heer wilde worden, ik kom niet uit een voetbalnest maar zeker wel uit een feestnest dus mijn antwoord was volmondig: JA!!!

Wat is je mooiste ervaring tot nu toe van het Prins zijn?
Dat is de avond dat ik ben uitgeroepen.

Carnaval staat voor de deur, is de functie van prins Raff d'n ierste te combineren met voetbal?
Gelukkig dat het nu winterstop is en er geen trainingen zijn, dus hoef ik niet teveel van het voetbal te missen en is mijn functie als Prins goed te combineren met voetbal.

Ik kan me zo voorstellen dat je een druk programma hebt, wat staat er nog allemaal op het programma?
Als Prins heb ik een druk programma, de komende tijd tijd ben ik druk met het bezoeken van verschillende carnavalsverenigingen, de Hierder galamiddag, schoolcarnaval en natuurlijk nog carnaval zelf met als hoogtepunt de optocht, waar ik bovenop de prinsenwagen mag staan waar ik me dan ook heel erg op verheug.

Wat vind je het leukste aan het zijn van jeugdprins?
Het leukste van jeugdprins zijn is dat ik elk weekend lekker kan feesten met de Sjraveleirkes en natuurlijk alle cadeautjes die ik gekregen heb.

Als je iets zou mogen veranderen bij RKSV Heer, wat zou dat dan zijn?
Ik zou het leuk vinden als het voetbalkamp weer terug zou komen.

Wat zou je nog kwijt willen aan alle leden van RKSV Heer, voor wat betreft voor, en tijdens de carnaval?
Ik wil iedereen een te gekke carnaval toewensen met heel veel lol en plezier , en hoop jullie allemaal tegen te komen tijdens de Hierder Vastelaovend.

Alaaf,

Raff Essers