Grote Clubactie 2019

16-09-2019 | Jeugd

De Grote Clubactie 2019 is weer van start gegaan en jullie kunnen de verkopers van RKSV Heer weer aan de deur verwachten. Het werkt dit jaar iets anders, er moet door de kopers een machtiging worden ingevuld waarmee de Grote Clubactie wordt gemachtigd om eenmalig het geld af te schrijven van de rekening. Via de bank worden dan de lotnummers bekend gemaakt bij de afschrijving. Dit staat ook uitgelegd in het boekje. Hierdoor is het niet meer nodig dat iedereen een tweede ronde maakt om het geld op te halen, ideaal! Het belang van de Clubactie is bekend, met het geld dat de club hiermee verdient kunnen mooie dingen worden gedaan zoals aanschaf van nieuwe ballen, trainingsmaterialen, etc. En voor degene die de meeste loten verkoopt krijgt, zoals gewoonlijk, ook weer een mooie prijs bij de seizoensafsluiting, zie het overzicht hieronder. Alle reden om weer voor een mooi verkocht aantal te zorgen met zijn allen.

Verkoop je 20 loten (of meer)?
• Leren voetbal van Masita

Word je onze topverkoper?
• Leren voetbal van Masita
• Trainingspak Masita