realisatie nexxite

Weer een ronde verder?

12-11-2017 | Club

Vandaag heten wij onze gasten uit Bocholtz van harte welkom op ons Sportpark Rabobank Heer. WDZ (Wilskracht Doet Zegevieren) werd opgericht in 1959. Zij spelen dit seizoen in de 4e klasse B en bezetten hier momenteel een 5e plaats met 12 punten uit 7 wedstrijden. De vereniging heeft 4 senioren- en 8 jeugdteams, 1 dames en 1 veteranen team. De thuiswedstrijd van verleden week verloren zij met 1-0 van Rood Groen LVC’01 en deze bekerwedstrijd zullen zij zeker willen gebruiken om deze nederlaag weg te spoelen en een opstap te maken naar de komende competitie wedstrijd.

Nadat Heer in de daaraan voorafgaande week de eerste uitwedstrijd wist te winnen, werd afgelopen week de eerste thuiswedstrijd verloren. In tegenstelling tot alle andere gespeelde wedstrijden wist men geen fatsoenlijke kans te creëeren. Hoewel deze nederlaag dus als een verrassing kwam kunnen we niets anders zeggen dan dat Heer geen aanspraak kon maken op de overwinning. Hierdoor kunnen zij, net als de tegenstander van vandaag, deze wedstrijd gebruiken om de draad weer op te pakken en in het ritme te blijven voor de competitie wedstrijd van volgende week. In de eerste ronde van de beker wist Heer alle wedstrijden te winnen en blijven meedoen aan de beker competitie is zeker ook van belang.

Scheidsrechter dhr E.J.M. Verstappen, prettige wedstrijd!
Pupil van de week Kevin Jeuken van JO11-3