realisatie nexxite

Tweede plaats verdedigen!

26-11-2017 | Club

Vandaag heten wij onze gasten uit Klimmen van harte welkom op ons Sportpark Rabobank Heer. De verenigingen Klimmania en SCKR besloten een aantal jaren geleden om te gaan fuseren en doen vanaf het seizoen 2013-2014 onder de naam VV Hellas mee aan de competitie. In het seizoen 2015/2016 speelden Heer en Hellas al tegen elkaar waarbij de thuiswedstrijd door Heer werd gewonnen en de uitwedstrijd in een gelijkspel eindigde. VV Hellas heeft 4 senioren en 10 jeugdteams, daarnaast beschikt de vereniging nog over 2 veteranen teams alsmede 1 team dat meedoet aan de Walking Football competitie. Momenteel staat VV Hellas op een 12e plaats met 6 punten uit 8 wedstrijden. Eén maal werd gewonnen, drie keer gelijkgespeeld en 4 x verloren.

Heer behaalde afgelopen zondag een grote uit-overwinning. In Kerkrade wisten we met 6-0 te winnen, waarbij alle doelpunten in de tweede helft vielen. Toen Joni Lassouw de score had geopend brak min of meer het verzet van Kerkrade West en kon Danny Schreurs zelfs een onvervalste hattrick scoren. Met deze zege konden de Rood Groenen zich verzekeren van de 2e plaats op de ranglijst en dus ook de 2e plaats in de eerste periode. Vandaag treft Heer weer een tegenstander die ongetwijfeld met een goed resultaat huiswaarts wil keren en de aansluiting met de middenmoot wil krijgen. Heer gaat uiteraard de bemachtgde 2e plaats verdedigen en zal hiertoe de drie punten hier willen houden. Vandaag zal dit zonder de topscoorder moeten gebeuren, maar ook diverse andere spelers hebben aangetoond het scorend vermogen machting te zijn.

Scheidsrechter dhr R.G.J. Klaassen, prettige wedstrijd!
Pupil van de week Dean Schefer | JO9-2