realisatie nexxite

Gezocht: trainer(s) JO8-2

25-01-2018 | Jeugd

Wegens groei van het aantal jonge leden zijn wij dringend op zoek naar een of meer vrijwilligers als trainers/begeleiders van een team kinderen van 7 jaar.

De begeleiders die we zoeken zijn enthousiast om met een groep van ongeveer 8 jongens en meisjes iedere maandag en woensdag van 18.15 tot 19.30 te trainen en op zaterdagochtend een wedstrijd te begeleiden. Bij deze groep staat spelplezier voorop. Er is dan ook niet meer dan basale kennis van voetbaltechniek nodig. Veel belangrijker is zin om met kinderen van deze leeftijd te werken.

We vragen iedereen die interesse heeft om te reageren, ook als iedere maandag / woensdag / zaterdag een te grote belasting is. We kunnen dan als club wellicht enkele vrijwilligers aan elkaar koppelen.
Meer informatie: Jeroen Hoenderkamp, coördinator JO9 t/m JO7 (06-46307943)