Aansluiten en afhouden!

25-02-2018 | Club

Vandaag heten wij onze gasten van SV Langeberg van harte welkom op ons Sportpark Rabobank Heer. De verening werd opgericht in 1949 en heeft momenteel 5 senioren teams, 1 35+ team, 1 dames team, 1 veteranen team en 16 jeugdteams.
SV Langeberg staat momenteel op een 6e plaats met 24 punten uit 14 wedstrijden. Met 13 punten uit de laatste 6 wedstrijden staan zij bovenaan in de 2e periode. Uiteraard zullen zij er alles aan willen doen om deze koppositie in handen te houden. De heenwedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Heer herstelde in de tweede wedstrijd na de winsterstop heel goed van de thuisnederlaag tegen SCM en wist bij Walram de vooruitgespeelde wedstrijd met 7-1 te winnen. Ook in de beker staan de Rood Groenen hun mannetje en wisten zij afgelopen donderdag, door een 3-0 overwinning op Weert, de laatste 16 te bereiken in deze competitie. Het is heel lang geleden dat we dit hebben mogen meemaken. Het is te hopen dat de spelers deze wedstrijd weer uit de benen hebben zodat ze er vandaag weer volledig kunnen staan om enerzijds aansluiting te houden bij te top, maar ook om de tegenstander van vandaag van zich af te houden en weer een groter gaatje te kunnen slaan.
Het is goed om te zien dat steeds meer spelers uit de eigen jeugd worden ingepast en hun speelminuten op 1 krijgen. Hierdoor wordt er verder gewerkt aan een brede selectie die om kan gaan met eventuele tegenslagen op het gebied van blessures en schorsingen.
De supporters kunnen hun team ondersteunen met hun aanmoedigingen en hiermee snijdt het mes aan twee kanten, want men houdt ook zichzelf nog een beetje warm.
Prettige wedstrijd!

Scheidsrechter is de heer M.J.J. Lahaije.