Topper van de dag!

07-04-2018 | Club

Morgen heten wij onze gasten uit Welten van harte welkom op ons Sportpark Rabobank Heer. VV Weltania werd opgericht in 1945 en beschikt over 3 senioren teams,1 veteranen heren team, 1 veteranen dames team, 1 dames team, 7 jeugdteams jongens en 3 jeugdteams meisjes. Met 34 punten uit 18 wedstrijden (doelpunten: 47 vóór en 36 tegen) voeren zij momenteel de ranglijst aan in de 3e klasse A. Ex-Prof Roel Brouwers is ongetwijfeld de bekendste naam binnen hun selectie.

Heer wist afgelopen weekend de thuiswedstrijd tegen Kerkrade West met ruime cijfers te winnen en nestelde zich met dit resultaat op de 2e plaats van de ranglijst. Met één wedstrijd minder gespeeld bedraagt de achterstand op koploper Weltania 1 punt. Vandaar dat we vandaag rustig kunnen spreken van de “topper van de dag”. Een overwinning van de Rood Groenen zorgt sowieso al voor een verovering van de koppositie en met nog een inhaalwedstrijd voor de boeg zou dit wel eens voor een mooie afstand tussen de 1e en 2e plaats kunnen zorgen. Zover is het echter nog lang niet. Eerst vandaag alles op alles zetten om de drie punten in Heer te houden, iets dat al moeilijk genoeg zal zijn.

Scheidsrechter dhr F.H.M. Engelen, prettige wedstrijd!
Pupil van de week Jayno Luckerhof | JO7