WK der culturen 2018

12-09-2018 | Club

Op zaterdag 22 september vindt op de velden van Sportpark Rabobank Heer het WK der culturen plaats. Stichting Sunrise organiseert dit toernooi in samenwerking met RKSV Heer.

Het WK der culturen is een toernooi dat jongeren met verschillende achtergronden bij elkaar brengt met als nevendoel het inzamelen van geld voor armoedebestrijding op de Molukken.

Het WK der Culturen wordt op een miniveld gespeeld in teams van zeven spelers en ze strijden op een sportieve wijze om de Joop Titaley Cup (oprichter Stichting Sunrise | +2011). Behalve zelf voetballen of de voetballers aanmoedigen, kunnen bezoekers proeven van de Molukse, Marokkaanse en Syrische keuken, mooie hebbedingetjes kopen uit diverse landen, kijken naar dansoptredens, luisteren naar muziek en zich laten informeren over de Molukken.

Meedoen?
- Verzin een leuke naam voor je team en meld je aan bij Djonnie Soumete of Thei Verstappen
- Deelname kost 25 euro per team
- Meer informatie is te krijgen bij Paul Goessens