Nieuwe start in de 2e klasse!

22-09-2018 | Club

Morgen heten wij onze gasten uit Eijsden van harte welkom op ons sportpark. VV Eijsden is opgericht in 1935 en telt momenteel 5 seniorenteams, 1 damesteam, 1 veteranen 35+ team, 1 veteranen elftal en meer dan 20 jeugdteams. In het seizoen 2017-2018 eindigde VV Eijsden met 36 punten in middenmoot van de 2e klasse. Het seizoen ervoor, toen Heer eveneens in de 2e klasse uitkwam, wist Eijsden hier in Heer met 4-1 te winnen. Heer wist de uitwedstrijd bij Eijsden met 1-0 te winnen. Net als Heer wist Eijsden de selectie van verleden jaar nagenoeg geheel bij elkaar te houden en kwamen nog een paar spelers de selectie versterken.

Heer maakt vandaag, na een afwezigheid van één seizoen, weer een nieuwe start in de 2e klasse. De selectie bleef nagenoeg intact en een 10-tal spelers (afkomstig van andere verenigingen, maar zeer zeker ook uit de eigen jeugd!) kwamen de selectie voor ons 1e en 2e elftal zowel kwalitatief als in de breedte versterken. Heer wist de 2e bekerronde te bereiken door overwinningen in de uitwedstrijden op de 2e klassers Someren en Sparta ’18. De thuiswedstrijd tegen 1e klasser Veritas werd nipt verloren. De bekerwedstrijden zorgden helaas ook al voor de eerste blessures, maar zoals al aangegeven is de selectie breed genoeg om dit op te vangen.

Scheidsrechter dhr J.E.H. Hodzelmans, prettige wedstrijd!
Pupil van de week Robin Aipassa | JO9-1