Geslaagde rentree in de 2e klasse?

14-10-2018 | Club

Vandaag heten wij onze gasten uit Haelen van harte welkom op ons sportpark. RKVV Haelen is opgericht in 1927 en is, net als Heer, nieuw in de 2e klasse. Afgelopen seizoen werden zij kampioen in de 3e klasse. De vereniging heeft 4 senioren teams en 17 jeugdteams. Haelen wist de eerste wedstrijd van het seizoen, thuis tegen FC Hoensbroek, winnend af te sluiten en na een gelijkspel en de nederlaag van afgelopen weekeinde staan zij momenteel met 4 punten uit 3 wedstrijden op de achste plaats van de ranglijst. Uiteraard staat nog alles dicht bij elkaar en met een overwinning behouden zij de aansluiting.
Heer kent met 6 punten uit 3 wedstrijden een goede start van de competitie. Na de thuisoverwinning tegen Eijsden in de eerste wedstrijd volgde een totale off-day in de uitwedstrijd tegen De Ster. Van de forse nederlaag die hier werd geleden wist de ploeg zich echter heel goed te herstellen met als gevolg dat er een mooie uit overwinning werd behaald tegen naaste buur Scharn. Wel bleek in deze wedstrijd dat het zaak is om tot het laatste fluitsignaal uiterst geconcentreerd te blijven spelen en de tegenstander geen kans te geven om terug in de wedstrijd te komen. Indien we vandaag de 3 punten in Heer kunnen houden wordt er meteen een groter gaatje naar de achtervolgers geslagen en kunnen we vooralsnog blijven spreken over een geslaagde rentree in de 2e klasse.

Scheidsrechter L. Tissingh, prettige wedstrijd!
Pupil van de week Neshmi Snijders | JO9-1