Vriendschappen even opzij zetten!

24-11-2018 | Club

Morgen heten wij Geusselt Sport van harte welkom op ons sportpark. De vereniging heeft 4 senioren teams en 5 jeugdteams. Zoals bekend is Geusselt Sport in 2012 ontstaan uit een fusie van de verenigingen WVV en Rapid en vanaf het begin heeft Geusselt Sport flink aan de weg getimmerd en werden diverse kampioenschappen behaald. De vereniging speelt al weer een aantal seizoenen in de 2e klasse. Het begin van dit seizoen verliep enigzins stroef voor Geusselt Sport, maar inmiddels hebben zij 10 punten uit 7 wedstrijden (1 wedstrijd minder dan de overige teams in de klasse). Verleden week wisten zijn nog met 1-0 te winnen bij Heksenberg. Wedstrijden tussen Geusselt Sport en Heer bieden altijd iets extra’s (niet in de laatste plaats omdat de spelers van beide verenigingen elkaar heel goed kennen en er diverse onderlinge vriendschappen zijn).

Heer wist, na de negenklapper tegen Simpelveld, het net tegen Hoensbroek niet te vinden. Uiteraard erg jammer, want een overwinning had ons op gelijke hoogte met De Ster gehouden. Zoals reeds eerder aangegeven treffen we in Geusselt Sport vandaag een tegenstander van een ander kaliber en zullen we vol aan de bak moeten om de drie punten in Heer te behouden. Drie punten zijn ook min of meer noodzakelijk om aansluiting te houden bij de top en de verschil met de middenmoot te behouden of uit te breiden. Vriendschappen zullen tijdens de wedstrijd even opzij gezet moeten worden en er dient op een sportieve wijze te worden gestreden voor elke meter.

Scheidsrechter M. Bos, prettige wedstrijd!
Pupil van de week Dean Kerff | JO9-2