Komt wedstrijd elan vandaag terug?

17-02-2019 | Club

Vandaag heten wij onze gasten uit Stein van harte welkom op ons sportpark. De Ster heeft, onder verschillende namen, al een voetbalhistorie sinds 1908. De officiele oprichtings datum is echter 30 april 1940 en dat had weer te maken met diverse verordeningen tijdens WO II. De vereniging telt momenteel 5 senioren teams, 1 dames team, 1 veteranen team, 1 Walking Football team en 14 jeugdteams. In het afgelopen seizoen eindigde het eerste team met 43 punten op een 5e plaats in de 2e klasse. Momenteel staan zij op de tweede plaats met 33 punten. Het doelsaldo bedraagt +35 en het is de ploeg met de meest gescoorde doelpunten in onze klasse. Verleden week verloren zij de thuiswedstrijd tegen “angstgegner” Sportclub’25 en deze nederlaag zullen zij vandaag ongetwijfeld recht willen zetten.

Heer is het jaar 2019 niet goed begonnen. Uit 3 gespeelde wedstrijden werd slechts één punt behaald en dat gebeurde tegen Hoensbroek ook nog met de grootste moeite. Duidelijk is dat de vorm en de automatismen van 2018 in die wedstrijden nog niet terug te zien waren. Eerder deze week werd door een BVO trainer al gezegd dat vorm niet bestaat en dat wedstrijd elan van de een op de andere dag weer aanwezig kan zijn. Aan motivatie kan en moet het de spelers vandaag niet ontbreken, want in de uitwedstrijd bij De Ster kregen de Rood Groenen met 6-0 een zware nederlaag te slikken. Dat dit een uitschieter was zullen de spelers vandaag ongetwijfeld willen laten zien. Het feit dat we als promovendus op een keurige 4 plaats staan laat ook zien dat alle ingrediënten aanwezig zijn om mooie resultaten te halen.

Scheidsrechter R.A.M. Wilbrink, prettige wedstrijd!
De aftrap wordt vandaag verricht door Prins Jurgen I en Prinses Brenda