Eerste punten in de 3e periode?

07-04-2019 | Club

Vandaag heten wij onze gasten uit Eygelshoven van harte welkom op ons sportpark. LHC viert dit jaar haar 100-jarig bestaan en kan zonder meer terugkijken op een eeuw hoogtepunten en er zullen over deze lange periode natuurlijk ook dieptepunten zijn geweest en juist dit laatste toont de kracht van een vereniging. Nu alvast van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal welke jullie in september uitgebreid zullen vieren. LHC beschikt over 5 senioren teams, 2 veteranen, 1 dames en 11 jeugdteams. Met 36 punten uit 19 wedstrijden staan zij op de 4 plaats en in 2019 verloren zij alleen afgelopen zondag van Haelen. Deze nederlaag zullen zij vandaag ongetwijfeld recht willen zetten om zodoende ook mee te blijven strijden in de 3e periode.

Heer blijft moeite hebben om de vorm van de eerste seizoenshelft terug te vinden. Dit jaar werd slechts één punt behaald in de thuiswedstrijd tegen Hoensbroek. In alle overige wedstrijden zagen we vaak twee gezichten, één goede helft en één slechte(re) helft. Met deze selectie moet het mogelijk zijn om dit seizoen nog een paar punten te pakken, kwaliteit en de wil om dit te doen is zonder meer aanwezig. In de derde periode staan de Rood Groenen met 0 punten onderaan, een plek die we zeer zeker willen inruilen voor een hogere plek in de rangschikking. Vandaag worden hopelijk de eerste punten in de derde periode gepakt. Laten we als supporters achter het team en de spelers blijven staan om hun hierin te steunen.

Scheidsrechter  M.J.J. Lahaije, prettige wedstrijd!