Sponsoravond RKSV Heer

09-09-2019 | Club

Geachte Sponsoren,

voetballen bij onze voetbalvereniging RKSV Heer levert zowel jong als oud een hoop plezier op. Om dit tot stand te kunnen brengen, zijn wij voor een groot deel afhankelijk van de bijdrage van onze sponsoren. Als blijk van waardering willen we graag iets terug doen. Daarom zijn alle sponsoren van harte uitgenodigd op de eerste sponsoravond van RKSV Heer. Deze zal plaatsvinden op maandag 16 september in onze kantine op sportpark Rabobank Heer. Hoe groter de opkomst, hoe leuker de avond. We hopen u van harte te mogen verwelkomen op maandag 16 september. Wij hebben er zin in!

Sponsorcommissie RKSV Heer

Programma
U wordt om 19.30 uur verwacht op Sportpark Rabobank Heer, Laan in Den Drink 4 te Heer-Maastricht waar u een rondleiding krijgt op ons vernieuwde sportpark.
De aftrap van deze avond wordt om 20.00 uur genomen door onze voorzitter Ruby Koenen.
Om 20.15 uur zal hij de bal door spelen naar diverse gastsprekers. De tweede helft van deze avond is tot ongeveer 00.00 uur gereserveerd voor een hapje en een drankje.
Tevens is dit gedeelte van de avond om kennis te maken met andere sponsoren en bestuursleden. Een mooie kans om uw zakelijk netwerk uit te breiden.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar sponsoring@rksvheer.nl