Volg ons op

Corona protocol

28-04-2020 | Jeugd

Dit protocol geldt tot 19 mei aanstaande. Daarna wordt opnieuw geëvalueerd door regering/gemeente/bestuur. Iedere trainer en speler dient dit protocol strikt na te leven om zo de gezondheidsrisico´s in te perken.

De eerste groeptrainingen begingen vrijdag 1 mei, de volgende groepen vanaf 6 mei. Nadere indelingen en berichten volgen. Trainers en spelers die gezondheidsklachten hebben (verkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts) mogen geen training geven of deelnemen aan trainingen.

Kom alleen naar het sportpark als je training hebt.

Teams trainen in eerste instantie 1x per week, met de duur van 60 minuten per training. Het aangepast trainingsschema is hierbij bindend. (trainers zullen dit ontvangen van Pascal Nols).

Kleedlokalen en kantine blijven gesloten!

Er mag maar een trainer in het materiaalhok aanwezig zijn. Trainers die buiten wachten, dienen de 1,5 meter-regel in acht te nemen.

Spelers hebben geen toegang tot het materiaalhok.

Trainende teams blijven zoveel mogelijk bij elkaar uit de buurt.

Spelers worden voorafgaand aan de training afgezet op de parkeerplaats. Ouders gaan niet mee naar de training en mogen het sportpark niet betreden. Spelers dienen na de training opgehaald te worden aan de hoofdingang (grote toegangspoort).

De richtlijnen van het RIVM (middels flyers zichtbaar op het terrein dienen te worden opgevolgd.

RKSV Heer heeft het recht om trainingen, waar de maatregelen niet worden nageleefd, stil te leggen en eventueel het bewuste team niet meer te laten trainen. (er zal altijd iemand van het bestuur aanwezig zijn in de vorm van corona coördinator.

Terug naar nieuws

hoofdsponsors

subsponsors

co-sponsors