Frank Demouge stopt als hoofdtrainer RKSV Heer

01-02-2021 | Club

Frank heeft aangegeven dat hij het hoofdtrainerschap bij Heer niet meer kan combineren met zijn fulltime job bij VVV.
"Een aantal jaren geleden mochten we jou verwelkomen bij onze vereniging. Een ex-prof met een mooie carrière! Het was dan ook een eer dat jij na een korte tijd als speler onze spitsen bij de hand nam. Je leerde ze de fijne kneepjes van het vak waar wij nu nog steeds de vruchten van plukken.
Het jaar 2020 is het jaar waar jij als hoofdtrainer je debuut maakte, helaas gooide Corona roet in het eten. Je hebt 4 officiële wedstrijden aan het roer gestaan, dit hadden wij ons natuurlijk anders voorgesteld. Ondanks de weinige speelminuten is jouw enthousiasme onveranderd gebleven."
Wij willen Frank bedanken voor de prettige samenwerking en véél succes wensen bij VVV.