Kans voor aansluiting

23-10-2021 | Club

Morgen heten wij onze gasten uit Eijsden van harte welkom op ons sportpark. VV Eijsden is  opgericht in 1935 en telt momenteel 5 seniorenteams, 1 damesteam, 1 veteranen 35+ team, 1 veteranen elftal en meer dan 20 jeugdteams.
Van oudsher zijn de wedstrijden tussen Heer en Eijsden spannende wedstrijden, waarbij het niet uitmaakt op welke plaats in de stand de teams staan. Tegen elkaar spelen geeft het extra derby gevoel waar iedereen altijd naar op zoek is. Deze competitie boekte Eijsden twee overwinningen, 1 gelijkspel en 1 wedstrijd ging verloren en staat met 7 punten op een gedeelde tweede plaats (4e op basis van doelsaldo) in de competitie.

Heer kampt met vele blessures en iedere wedstrijd is het tot nu toe een gepuzzel om het elftal samen te stellen. Hierdoor kunnen de hoge verwachtingen nog niet worden waargemaakt en moeten de Rood Groenen genoegen nemen met een 10e plaats. Twee wedstrijden werden verloren, éénmaal werd gelijk gespeeld en 1x gewonnen. Vandaag weer een kans om op gelijke hoogte te komen met Eijsden en zodoende de aansluiting te behouden. Daar waar Heer moeite heeft om het net te vinden, weten de spitsen van Eijsden hier beter raad mee. Daarentegen moest Eijsden ook veel tegentreffers incasseren. Alertheid alom is dus geboden. ge wedstrijd!

Scheidsrechter: de heer R. Wilbrink
Pupil van de week: Nena Visser, JO10-1