• Esther Beijers benoemd tot secretaris

28 okt 2022
  • Op de ledenvergadering van 24 oktober heeft het bestuur Esther Beijers voorgedragen als nieuwe secretaris van de voetbalclub. Met deze functie neemt Esther ook plaats in het dagelijks bestuur van de voetbalclub. Wij zijn zeer verheugd dat ook Esther unaniem verkozen is en weten zeker dat we met Esther een kundig, gestructureerd secretaris binnen de club hebben gehaald.

Esther stelt zich graag even voor:
    "Esther
    , 39 jaar jong en getrouwd met Fedde. Onze kinderen Vic, Lev en Riv voetballen, net als Fedde, bij RKSV Heer. Ik ben werkzaam in het onderwijs als directeur van twee basisscholen. In mijn vrije tijd sta ik vaak op of naast het veld als teammanager, coach, jeugdcoördinator of gewoon als toeschouwer. Als secretaris mag ik een steentje bijdragen om onze groeiende, bloeiende club toekomstbestendig te maken."

#Welkom #Succes ❤️💚