• Seizoen afsluiting 2024

  15 mei 2024
 • Betreft: Afsluiting seizoen 2023-2024
  Beste leden,
  Op 15 juni aanstaande zal het seizoen feestelijk afgesloten worden op het Sportpark Erka Parket aan de Laan in den drink. We starten om 13.00 uur met een programma voor de jeugdleden van de teams JO7 t/m JO15. Dit programma loopt tot 16.00 uur. Er is ranja en voor ieder jeugdlid is er snoep en een zakje chips. Na 16.00 uur is er voor alle overige leden een BBQ voorzien. Deze is gratis voor de stafleden van onze teams. Wel even aanmelden dat je komt, dat kan via penningmeester@rksvheer.nl. (Naam, aantal volwassen personen en aantal kinderen die mee komen is voldoende.)
  Voor alle overige leden boven de vijf jaar vragen we een eigen bijdrage van 12,50 euro per persoon. Dit bedrag is voor de smaakvolle BBQ inclusief twee consumpties. Je kunt je hiervoor opgeven en vooraf betalen in de kantine de komende weken. Uiterlijke inschrijfdatum is 1 juni. De inschrijving is pas geldig na betaling, dit in verband met bestellingen die gedaan moeten worden.
  Aanschuiven zonder reservering is helaas niet mogelijk. Op deze feestelijke dag zullen we ook de vrijwilliger van het jaar en het talent van het jaar bekend maken. Het belooft dan ook een leuke en gezellige dag te worden voor de hele club.
  We hebben als bestuur voor deze opzet gekozen omdat we simpelweg niet voor ieder afzonderlijk team op aparte dagen een afsluiting kunnen verzorgen. Daar is de ruimte helaas niet voor.
  Na 15 juni zal het sportpark gesloten worden en pas na de zomerstop weer open gaan. Enige uitzondering kan zijn zondag 16 juni indien het eerste elftal de nacompetitie bereikt en daarin de finale haalt die gespeeld wordt op zondag 16 juni. Dit zullen dan we te zijner tijd communiceren via de website en sociale media.
  Hopelijk tot zaterdag 15 juni!
  Bestuur RKSV Heer