• Welkom op onze nieuwe website!

  9 sep 2022
 • Beste leden, sponsoren, sympathisanten en belangstellenden,

  welkom op onze nieuwe website! Bloed zweet en tranen om de website up & running te krijgen maar het is gelukt met een aantal extra paar handen hulp. We gaan er een mooi sportief nieuw seizoen met zijn allen van maken. We delen al veel via onze social mediakanalen maar om eerlijk te zijn bleef onze website achter. Nu hebben we alles gekoppeld en zal alles up to date blijven. We willen graag een ieder betrokken maken / worden / blijven bij de nieuwe website. Hebben jullie leuke ideeën, content, verslagen of foto's schroom dan niet om deze aan te leveren om jouw team extra in het zonnetje te zetten.

  De club, dat zijn we samen!

  Een speciaal woord van dank aan Mischa Visser die jarenlang de website heeft voorzien van de nodige updates, juiste informatie en ook nu voor de vloeiende overgang naar de nieuwe website waar alles automatisch wordt bijgewerkt. Nog een speciaal woord van dank aan Etienne Habets die achter de schermen ons heeft geholpen met de laatste aanpassingen/aanvullingen. Grande Merci!

  Ik wens jullie veel plezier en sportieve successen in het komende seizoen en roep dan ook uit volle borst : Roed Greun Hoera! ’t is de kleur van de SVH!

  Ruby Koenen
  Voorzitter RKSV Heer